Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Nu de nieuwe versie van Sharepoint beschikbaar is (die nog steeds MS Sharepoint 2021 wordt genoemd) is het nu essentieel dat elk bedrijf met een intranet op de hoogte moet zijn van de verschillen tussen Sharepoint 2021 en eerdere versies. Zelfs als uw intranet niet meer in gebruik is en u alleen e-mail, Access of andere webgebaseerde applicaties gebruikt, moet u weten wat u doet en hoe het werkt om uzelf te laten profiteren van de functies die Sharepoint biedt. Als je niet vast wilt komen te zitten aan een website die is gebaseerd op Sharepoint, dan is het belangrijk dat je weet wat deze verschillen zijn voordat je je aan een dergelijk systeem committeert.

Om te beginnen zal er behoefte zijn om te leren wat uw IT-groep dagelijks doet: bij welke afdelingen ze betrokken zijn en hoe ze hun werk doen. Dit zal u helpen de rol te begrijpen die deze mensen in uw bedrijf zullen spelen en hoe ze zullen omgaan met andere leden van uw personeel en met externe klanten en klanten. Bovendien moet u precies weten wat alle applicaties kunnen doen en hoe ze zullen worden geïntegreerd in de bestaande applicaties van uw bedrijf Sharepoint online. Dit zal u helpen ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van de applicaties die op uw werkplek zijn geïnstalleerd.

Een ander ding dat belangrijk is om te weten over Microsoft Sharepoint is dat het u één uniform platform biedt waarop al uw medewerkers en afdelingen kunnen samenwerken. Dit betekent dat als u eenmaal bent getraind en wanneer u e-mails, notities enz. Via het intranet verstuurt, u een middel krijgt om dezelfde informatie via het netwerk naar elkaar te verzenden. Elke afdeling in uw bedrijf heeft ook toegang tot de bestanden die zijn opgeslagen op de Sharepoint-site en kan samenwerken als een groep – iets waarvan we allemaal weten dat het belangrijk is. Dus als je bedenkt wat ik moet weten over Microsoft Sharepoint en hoe het je kan helpen de productiviteit te verhogen en tijd en geld te besparen, zorg er dan voor dat je de tijd neemt om deze functies te overwegen.

Informatie over dit onderwerp: Sharepoint modules