Tips en voordelen van de Blade 6 Dual Core

Tips en voordelen van de Blade 6 Dual Core

De fijn afgestemde innovaties van de Blade 6 Dual Core maken het een perfecte match voor de behoeften van serieuze dartspelers. Het speeloppervlak is naadloos en goed zichtbaar, en het heeft een geoptimaliseerde dichtheid van de binnenkern. Het is ontworpen om een maximaal scorepotentieel met precisiedarts mogelijk te maken. De buitenste kern heeft een relatief lagere dichtheid dan de binnenste, terwijl de binnenste kern aanzienlijk hoger is, waardoor overtollige kinetische energie wordt geabsorbeerd en de duurzaamheid en het vasthouden van de darts worden geoptimaliseerd.

mes 6 dubbele kern

De draad die in de Blade 6 Dual Core wordt gebruikt, is gemaakt van Density Control ™ om de dart te helpen zijn vlucht te behouden . Het Rota-Lock montagesysteem is eenvoudig aan te passen, waardoor het op elke muur past. De schacht is gemaakt van het beste Oost-Afrikaanse sisal en is goedgekeurd door Professional Tournament. Het voldoet ook aan de specificaties van de World Darts Federation. Daarom is het een uitstekende optie voor elke dartspeler, vooral voor beginners.

Dit dartbord is gemaakt met een binnenkern met hoge dichtheid om overtollige kinetische energie te absorberen. De basis is naadloos en goed zichtbaar. Het is gebouwd met een geoptimaliseerde kerndichtheid om maximale score te garanderen. De binnenkern met hoge dichtheid is ontworpen om de dart vast te houden en op zijn plaats te houden wanneer deze van het dartbord wordt losgelaten. De afgeronde randen zijn ideaal voor de grip en voor het werpen.

Klik hier voor meer informatie: Dartshopleiden.nl