Rotan hanglampen

Rotan hanglampen

Hanglampen van rotan zijn een prachtige manier om een vleugje natuur toe te voegen aan elke kamer. Kies een klein kapsel voor een subtielere look, of een groter kapsel voor een meer dramatisch effect. Ze kunnen boven het eiland in uw keuken of boven de ontbijtbar worden geplaatst. Bij het kiezen van een armatuur moet rekening worden gehouden met de grootte. Je kunt ze ook gebruiken als accentstukken om andere items in de kamer te accentueren hier.

Rotan hanglampen

Rotan kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan interieurontwerpen en kleuren. Het is vooral populair in huizen aan de kust, omdat het een natuurlijke uitstraling aan het interieur geeft. Het kan boven een eettafel of keukeneiland worden gehangen. De stijl is veelzijdig en kan de stemming in elke ruimte veranderen. Als je een strandgevoel in je huis wilt opnemen, zijn hanglampen van rotan de perfecte oplossing.

Hanglampen van rotan zijn een uitstekende keuze voor in huis. U vindt ze in een grote verscheidenheid aan maten en stijlen, zodat ze bij elke plafondhoogte passen. Zo geeft de half-ball-stijl een warm, sfeervol licht af en is het een ongebruikelijke vorm. Er is een modernere geometrische stijl beschikbaar met een ingewikkeld meerlagig ontwerp. Een lamp van gevlochten rotan is de perfecte keuze voor een eclectisch interieur en zorgt voor een uitnodigende sfeer.

Meer informatie: Ik Hout ervan.