Moderne wastafelkranen

wastafel kraan

Moderne wastafelkranen

Bij het verbouwen van uw badkamer is een nieuwe meer info een goede optie. Of je nu een vleugje kleur wilt toevoegen of je wasruimte energiezuiniger wilt maken, er zijn veel stijlen en afwerkingen om uit te kiezen. Kies er een met een aantrekkelijk, modern design voor een moderne look. U kunt zelfs een kraan met WaterSense-label kiezen om geld te besparen op uw waterrekening zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Hier zijn enkele voorbeelden van moderne wastafelkranen.

De AXOR One wastafelkraan heeft een taps toelopende uitloop en hendelgrepen. Deze kranen zijn verkrijgbaar in twee hoogtes en een één- of tweegatsuitvoering. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar voor uw badkamer, waaronder modellen voor wandmontage. Kies de stijl en maat die het beste bij uw badkamer passen. En denk eraan om rekening te houden met de materialen die in de kraan worden gebruikt. U wilt geen goedkoop model kopen van een onbekende bron.

Het design van de wastafelkraan kan flair geven aan je badkamer. Er zijn veel stijlen beschikbaar met verschillende afwerkingen. Terwijl klassieke hendels en knoppen functioneel zijn, zijn joystickhendels meer decoratief. Je kunt zelfs een kraan krijgen met een X-vormige handgreep voor een moderne uitstraling. Hefbomen en knopgrepen bieden ook een verscheidenheid aan decoratieve opties. Ten slotte zetten kranen met drukknop het water met een druk op de knop aan en uit.

Een vleugje innovatie kan van een wastafelkraan een moderne, strakke en innovatieve toevoeging aan uw badkamer maken. Met de opkomst van hernieuwbare energie zijn er milieubewustere manieren om water te gebruiken. Autotap-kranen gebruiken elektriciteit die wordt opgewekt door de waterstroom om infraroodsensoren van stroom te voorzien. De AMA-5201 wastafelkraan met één gat wordt verkocht voor $ 350 in verchroomde afwerking. Het beschikt over alle kenmerken en voordelen van traditionele kranen.

Klik door naar de website: https://sanitairkiezer.nl/