Heb ik hulp nodig bij mijn voertuigen Brandstofinjectie of uitlaatsysteem?

chiptuning

Als je ooit van chip-tuning hebt gehoord, moet je misschien duidelijk maken dat wat precies is? Chip Tuning modificeert of verandert in principe een wisbare (lees / schrijf) digitale gelezen alleen geheugenchip binnen een auto of ander voertuigbesturingssysteem om de prestaties van superieure kwaliteit te bereiken, het is verbeterde brandstofefficiëntie, schonere uitlaatemissies, of zelfs betere algehele prestaties. Veel auto-enthousiastelingen verwijzen naar het proces als OOP-snij- of koppelafstemming. Er zijn enkele professionele tuners die dit doen voor de kost, maar de meeste auto-audio-enthousiastelingen kunnen profiteren van chip-tuning als ze zo verlangen.

Dus, waarom zou iemand een voertuigen-software willen wijzigen wanneer er zoveel aftermarket-prestatie-chips beschikbaar zijn? Voor starters zijn aftermarket-prestatie-chips typisch ontworpen voor hogere boostfrequenties, en meestal veel agressieve boost-deuntjes. Dit is waar het deuntje agressiever kan worden en resulteert in een veel grotere vermogenswinst. Er is echter een keerzijde van deze munt. Hoe sterker de winst, hoe moeilijker het is om de burn-out te ontbranden tijdens ernstige burnouts.

Een hogere boostfrequentie kan ook leiden tot een grotere thermische dissipatie die leidt tot oververhitting die vaak schade veroorzaakt aan delen, componenten en riemen / staven.

Dus, waarom niet vermijden deze ongewenste uitgaven en problemen door het implementeren van aftermarket Fuel Consumption Control en andere afstemming in uw voertuigen Electronic Control Module? Simpel gezegd, begrijpen de meeste voertuigbezitters de voordelen van brandstofverbruik en hebben het in hun tune / chip opgenomen. Waarom bezitten dit dan veel van deze eigenaars van het voertuig nog steeds hetzelfde deuntje? Het is omdat de elektronische besturingsmodule (ECM) vaak wordt verbrand of ontgrendeld of tijdens extreem gebruik wordt ontgrendeld. Met deze problemen die worden aangepakt, kunnen de meeste eigenaren van het voertuig nu gemakkelijk het type paardenkracht bereiken dat werd geadverteerd voordat ze het deuntje hebben geïnstalleerd.

Voordat u begint met zoeken naar een bedrijf dat chip-tuning uitvoert, moet u de chipsconstructie controleren. Chipfabrikanten zijn zich er heel op de hoogte van, niet alle ontwerpen zullen eveneens werken. De ECM regelt en coördineert alle aspecten van een auto-motor; Daarom, als een gebied van het ontwerp defect is, zal het andere gebieden beïnvloeden die dezelfde chip gebruiken.

Overweeg als een voorbeeld de ontstekingstiming van uw voertuig.

Als de ontstekingstiming te traag is, kan de motor ruw lopen en moeilijker zijn om te beginnen. Aan de andere kant, als het te vroeg is, kan het voertuig met een te hoge spanning lopen. Daarom moet u daarom voor het aanschaffen van uw aftermarket brandstofinjectie of externe besturingsmodule (ECM) beide componenten die compatibel zijn met uw voertuig aanschaffen.

Chip Tuning omvat bedrading / reparatie van chips in uw voertuigen engin-software. Een chip kan worden verwijderd, maar niet wordt toegevoegd zonder uw voertuigen hardware volledig te wijzigen. Als u overweegt dit proces te ondergaan, neemt u contact op met een professionele tuner die ervaring heeft met het implementeren en wijzigen van specifieke voertuigsoftware.

Klik hier voor meer informatie https://www.chipperformance.nl/

Categories: Auto