Gebruik van de ethereum cryptocurrency

ethereum

Ethereum (ETH) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester Wat is ethereum cryptocurrency? Ethereum is een open source, gedecentraliseerd, openbaar grootboek met slimme contractfunctionaliteit gebouwd bovenop het Etoro-protocol. EthReum is in de eerste plaats een open source-project, oorspronkelijk gestart als een onderwijsinitiatief om financiële ondernemers te trainen over hoe hun onderneming de technologie kan aannemen voor verhoogde snelheid en efficiëntie. Ethreums Original Vision was om een open source-platform te bieden waarop flexibele en compatibele ontwikkelaars dergelijke toepassingen kunnen opbouwen als voorspellingsmarkten, digitaal vermogensbeheer, vastgoedbeleggings- en gamingplatforms.

Later werd besloten dat de flexibiliteit van het Etoro Transport-protocol dit project zeer ten goede zou komen, dus de latere naam Etherchain.

Een onderliggende activa is een activa (b.v. valuta) met een bepaald wisselkoers (d.w.z. Prijs / prijs).

Het idee achter het gebruik van de Cryptocurrencies voor Smart Contracten is om de kracht van gedistribueerde verwerkingskracht en automatisering te benutten voor de uitvoering van slimme contracten.

Het gebruik van deze technologie stelt gebruikers in staat om in twee geheel afzonderlijke markten te handelen: de aandelenmarkten en de forexmarkten.

Gebruikers kunnen hun valuta omzetten in ether, d.w.z. om Ether Futures-contracten te kopen. Zodra dit contract is afgewikkeld, ontvangt de gebruiker automatisch de ether die verschuldigd is van het contract, ongeacht de marktwijzigingen in die tijd. Dit zorgt ervoor dat het etherevenwicht van beleggers stabiel blijft.

Het proces is eenvoudig: de gebruiker maakt een account op de website van een uitwisseling of in een aanbieder van ether-tokens. Hij / zij dient relevante informatie aan op de site, zoals zijn / haar gebruikersnaam en e-mailadres, zodat de nodige informatie is verzameld om de overdracht te activeren. Binnen een paar seconden wordt een overdrachtsverzoek naar de uitwisseling verzonden en eenmaal goedgekeurd, komt de uitwisseling overeen met de hoeveelheid die de gebruiker wordt gevraagd door de gebruiker aan het beschikbare saldo van ether dat is opgeslagen op zijn platforms Ether Futures of Ether Certificates Custody.

Vanaf dat moment is de gebruiker vrij om op elk moment te kopen en te verkopen, overal – alles zonder te hoeven vertrouwen op marketmakers of financiële instellingen.

Deze functie maakt de gedecentraliseerde uitwisseling van een echt plug- en play-oplossing.

Het proces wordt nog veiliger en handig gemaakt door het gebruik van tweestaps-authenticatie. Nadat u zich hebt aangemeld, moet men zijn / haar account verifiëren door op een link te klikken in de e-mail die hij / zij is verzonden, die de gebruikersaccount verifieert. Vervolgens kan hij / zij ether kopen en verkopen met zijn / haar bestaande account, aangezien de transactie niet wordt beheerst door de afwikkelingsprijs van een bepaalde markt (zoals typisch het geval is met conventionele uitwisselingen).

Ten slotte wordt een slim contract automatisch geactiveerd wanneer een rekeninghouder verzoeken om een intrekking van het saldo van zijn / haar ethiereum-account. Het SMART-contract haalt het gevraagde bedrag op en trekt het af van het toepasselijke saldo in zijn / haar ethiereum-voogdij.

Gebruikers kunnen dus liquiditeit maximaliseren, terwijl ze hun handelsrisico tegelijkertijd drastisch verminderen. Door het gebruik van meerdere liquiditeitsaanbieders en het vermogen om eenvoudig een limiet in te stellen op de blootstelling aan risico’s, kunnen beleggers op verschillende manieren risico’s beperken. Dit vermindert de kans om slechte posities vast te houden of om grote verliezen op te nemen, terwijl ook ethiereums nul procent krediet en geen marge-vereisten veel aantrekkelijker maken. Via het strategische prijsmechanisme van ethiereums kunnen gebruikers profiteren van de transparantie van uitwisseling, terwijl ze ook genieten van het vermogen om het risico te verminderen. Uiteindelijk kunnen handelaars in staat zijn om substantiële voordelen te halen van deze innovatieve nieuwe manier van handelen via ethiereums flexibele, twee-stappen ERC-ON en ERC-off-handelsmethoden.x

klik hier Bitcoinmeester

Categories: Bitcoins